Holsted Biler / Om os

Om os


Holsted Biler & Autocamper drives af far og søn, Holger og Allan Enevoldsen, som begge er uddannede mekanikere og har mange års erfaring med reparation og salg af biler. Gennem de seneste år, har der sneget sig over 30 autocampere ind i bilhuset, og det er nu her vores primære salg ligger. 


Vi har altid haft en passion for autocampere gennem generationer i familien. Det startede med at Holgers forældre (Allans bedsteforældre) købte deres første autocamper for over 30 år siden. Det er igennem tidens løb blevet til mange gode og minderige ferier rundt i Danmark og Europa. 


I forhold til dengang, er der nu kommet mange flere autocampere på vejene. Det er blevet en populær ferieform, og mange nyder friheden på fire hjul. 
Hos Holsted Biler & Autocamper vil vi gerne være med til, at gøre drømmen om en autocamper til virkelighed.  Vi elsker at sende glade og forventningsfulde kunder afsted i deres nye autocamper. Vi sætter en ære i god kundeservice, og det vores kunder fremhæver mest, er at vi er helt nede på jorden. 


Vi har altid et stort udvalg af nyere brugte autocampere til salg. Der er altid mange forskellige modeller at vælge imellem, f.eks. Sunlight, Dethleff, Carado og Hymer. Vi forhandler både mindre vans, delintegrerede og helintegrerede modeller. 


Holsted Biler & Autocamper er beliggende ved motorvej E20 afkørsel 70, hvor vi har 900 m2 indendørs udstilling. Kig endelig forbi og se vores flotte udvalg - der er altid kaffe på kanden.

 

Gazelle Allan og Holger Gazelle 2023
Nyhed

Hobby Excell. Erle Easy 460

Hobby Excell. Erle Easy 460